Miiego M1 | 751570888498

Draadloos behind-ear sport hoofdtelefoon met een perfecte fit en award-winnende COMPLY® actieve isolatie oortips dat een perfecte geluidskwaliteit levert. De M1 anti slip oor haken leveren een comfortabele, extreem zekere fit waardoor het in je oor blijft zitten tijdens intense workout en training sessies. Met een batterijduur van meer dan 8 uur!
Kenmerken en voordelen
ONTWORPEN VOOR ACTIE EN SPORT
Of je nu aan het hardlopen bent, aan het fitnessen in de sportschool of het beklimmen van bergen in de Himalaya, de lichtgewicht M1 draadloze oortelefoons van MIIEGO zijn de ideale nieuwe training partner. Zonder irritante draden om mee te dealen laten de M1’s je vrij bewegen met je favoriete muziek op.
Door de stabiele antislip oor haken die over en achter je oor passen, geven de M1’s een extreem stabiele en comfortabele fit, verstelbaar in beide oren en in de nek. We hebben de hoek van beide oordoppen met grote zorgvuldigheid gekalibreerd zodat er een perfect fit en mooie geluidskwaliteit verkregen word tijdens sportactiviteiten. De M1’s zijn ontworpen, getest en ontwikkeld in nauwe samenwerking met meerdere top atleten in de wereld
TOP-CLASS AUDIO PERFORMANCE
Door gebruik te maken van hoge kwaliteit drivers en componenten, geven de M1’s SUPERIEURE AUDIO KWALIEIT met kristal helder geluid met diepe sterke Bass en heldere treble. De M1’s leveren niets minder dan een top-class audio beleving. Met de juiste muziek in je oren, kan je de hele wereld aan – en je volgende workout sessie!
KIES JE FAVORIETE OOR PLUGS
De voor geïnstalleerde, award winnende COMPLY® oor plugs geven een verbazingwekkend comfort en geluidsisolatie. Ze blokkeren externe geluiden en leveren een superieure audio beleving. Als alternatief kan je de zachte, super comfortabele silicone oor plugs gebruiken die ook zijn meegeleverd in 3 verschillende maten: small, medium en large. De silicone oor plugs laten meer externe geluiden door, dit is goed bij hardlopen en outdoor gebruik, zodat je meer omgevingsgeluiden hoort (verkeer, etc) en echo voorkomt wanneer je aan het hardlopen ben. Ze leveren wel nog steeds een uitstekende geluidskwaliteit en een vaste, comfortabele fit.
LANGE LEVENSDUUR BATTERIJ
Naast erg licht te zijn – ze wegen maar 21 gram! – Heeft de M1 van MIIEGO® ook een extreem sterke batterij die geoptimaliseerd is om je 8 uur muziek speeltijd te geven per oplaadbeurt. Dat is meer dan genoeg om je een effectieve zorgen vrije hardloop of trainingssessie te geven
STRAK OF LOSSE FIT?
Je kan de kleine verstelbare clip op de M1 nekband heen en weer verplaatsen om de juiste individuele fit te zoeken voor je nek.
BUILT TO LAST – ZWEET, REGEN, WARMTE? GEEN PROBLEEM!
De M1’s zijn ontwikkeld om het harde Scandinavische klimaat te weerstaan. Ze kunnen gebruikt worden in zowel warme als koude temperaturen en ze zijn bestendig tegen zowel zweet als regen vanwege de nano-sealed protectie van de componenten. We hebben de controle knoppen bovenop de rechter oortelefoon geplaatst zodat zweet en water niet via de nekkabel in het controle paneel kan lopen en zo je hoofdtelefoon vernielen.
INGEBOUWDE MICROPHOON EN BATTERIJ INDICATOR
De M1 heeft een ingebouwde microfoon waarmee je gemakkelijk en eenvoudig kunt bellen en gebeld worden. Op iPhone / iOS-apparaten kun je de stem van Siri aanzetten. Daarnaast kan je automatisch de status van de batterij van de MIIEGO® M1 op je scherm zien wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten.
MAKKELIJKE TE BEDIENEN EN TE GEBRUIKEN
Het is gemakkelijk om de geluidvolume, muzieknummers, pauze en telefoongesprekken aan nemen te controleren door kleine knoppen op de rechtse hoofdtelefoon in te drukken. Draag de M1’S in je zak of in de waterbestendige MIIEGO beschermende sportcase die is inbegrepen bij het pakket.
OVER MIIEGO® – EXPERTS IN HOOFDTELEFOONS
MIIEGO is een innovatief Deens merk dat 100% gefocust is op draadloze sport hoofdtelefoons.
Het bedrijf is in 2010 opgericht in Aarhus, Denemarken en is één van de weinige expert spelers in de markt die zich alleen richt op het ontwikkelen van hoge kwaliteit draadloze hoofdtelefoons om mee te sporten.
Alle producten worden in samenwerking met atleten ontwikkeld. De producten zijn zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen het harde, uitdagende Scandinavische klimaat. De MIIEGO draadloze hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor sport en geven je de ultieme vrijheid om te presteren.
De MIIEGO hoofdtelefoons worden gebruikt door zowel joggers in hun vrije tijd als professionele atleten over de hele wereld. MIIEGO producten worden verkocht en gedistribueerd in geselecteerde sport en runningzaken door heel Europa. MIIEGO® is een geregistreerd handelsmerk dat eigendom is van MIIEGO ApS
Product specificaties:
Bluetooth versie: 4.1
Werkt met elke Bluetooth-in te schakelen apparaten
Batterij-indicator op iPhone / iOS-apparaten
Draadloos bereik: tot 10 meter
Muziek speeltijd : Meer dan 8 uur
Gewicht : 21 gram
Maat: unisex, one size fits all
In de doos:
M1 Wireless Bluetooth Sport Hoofdtelefoon
Voor geïnstalleerde premium isolatie oortips
MIIEGO Waterbestendig beschermende sport hoes voor de M1
Extra soft silicone oortips. 3 maten: S,M en L
Micro-USB oplaadkabel
Gebruiksaanwijzing
EAN: 751570888498
sku: 11053

prijs:  99.95 (klik hier voor meer informatie)