Asics Gel-DS Trainer 23 Women | 4549846712532

Asics hardloopschoenen met een overpronatie afwikkeling.
De Asics Gel DS Trainer 23 zijn hardloopschoenen die zijn gemaakt voor snelheid. Het speciale FlyteFoam materiaal zit verspreid over de gehele zool, zodat iedere stap die je zet krachtig en energiek aanvoelt. Onder de midvoet krijg je nog een boost energie, doordat Asics gebruikt heeft gemaakt van de Propulsion Trusstic.
Kenmerken en voordelen
AHAR+®
AHAR+ is een lichtere en dunnere versie van het Asics High Abrasion Resistant Rubber (AHAR). Het is geplaatst op de veelgebruikte gebieden van de buitenzool, om slijtage aanzienlijk te verminderen.
California Slip Lasting
Door de California Slip Lasting technologie zit de voet extra stevig in de schoen en wordt het slippen tegengegaan.
Clutch counter
De uitwendige hielkap zorgt voor een betere ondersteuning en voor een betere pasvorm bij de hiel.
3M Reflective
Dit reflecterende materiaal zorgt ervoor dat de zichtbaarheid in het donker beter wordt.
Rearfoot and Forefoot GEL® Cushioning Systems
Verzwakt schokken aanzienlijk op het moment van impact en tijdens het afzetten, ook zorgt het voor een soepele afwikkeling.
ComforDry Sockliner
Zorgt voor demping, prestaties en heeft antimicrobiële eigenschappen wat zorgt voor een koelere en gezondere omgeving voor je voet.
Solyte® Midsole Materiaal
Een lichtere tussenzool dan Asics zijn standaard EVA en SpEVA tussenzool. Ook heeft de zool een verbeterde schokdemping en is duurzamer.
DuoMax® Support System
Het DYNAMIC DUOMAX systeem is de adaptieve versie van DUOMAX, een tussenzoolmateriaal voor voetondersteuning. Het zorgt voor stabilisatie van de voet op het moment dat die volledig op de grond staat, de zogenaamde standfase. Betere ondersteuning in deze fase betekent meer stabiliteit in de afzet.
Full lengte Guidance Line
Deze verticale flex groove zorgt vanaf de landing tot en met de afzet voor een betere begeleiding van de voet. Dankzij de Guidance Line verloopt de voetafwikkeling iedere keer op identieke en natuurlijke wijze, waardoor je zeer efficiënt loopt, je minder snel vermoeid raakt en de kans op blessures kleiner wordt.
Impact Guidance System (I.G.S.®)
Gekoppelde componenten zorgen voor een natuurlijk looppatroon vanaf het moment dat je neerkomt tot de afzet.
Wet Grip Outsole
De buitenzool is gemaakt van een speciaal materiaal dat extra goed bestand is tegen natte oppervlakten.
EAN: 4549846712532
sku: T868N-8845

prijs:  83.00 (klik hier voor meer informatie)